Final Portfolio29.png

THE WOOD HOUSE

Creative Conscience Award Winner 2019

In collaboration with Jonathan Mount.

 

The Wood House is a community project in Preston which recycle lives as well as wood. They are a charity who reclaim and repurpose many types of wood, as well as developing and supporting vulnerable people.

 

We have crafted a typeface and kit that allows them to communicate in a simple and effective manner utilising their own raw material.

 

The typography led branding reflects the core values of the project and allows The Wood House to generate interest, drive awareness and speak to the community about the great work that they do.

creative conscience winner.jpg
Final Portfolio30.png
Final Portfolio31.png
Final Portfolio32.png
Final Portfolio33.png
6.jpg
Final Portfolio34_edited.png
Final Portfolio38.png
Final Portfolio36.png
Final Portfolio37.png
Signage.png
Final Portfolio39.png
Final Portfolio35_edited.png